Olcsókereső » Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek

ÁSZF

Az alábbiakban meghatározzuk oldalunk felhasználási feltételeit, ami az oldalt megtekintő és használó felhasználókra vonatkozik.

1. Az oldalon található termékek

A nálunk megtalálható termékek harmadik fél tulajdonában állnak, nem képezik oldalunk tulajdonát, így ezen tartalmak minőségéért, tartalmi hibáiért, pontatlanságaiért semmilyen felelősséget nem vállalunk

Az oldal keresőszolgáltatást nyújt ezen termékek megtalálására, a termékek képei, árai, leírása és tartalmi elemei mind a listákban megjelölt forrás (domain) tulajdonát képezik.

2. Helyi adatok

A weboldalon lévő városok, megyék és további helyi elemek a termékek webáruház üzemeltetőjének, valamint a termékek eladási helyét mutatják. Ezek az adatok pontatlanok lehetnek a címváltozások, vagy egyéb okok miatt. Ezen adatok mindössze tájékoztató jellegűek, pontosabb információkat a terméket forgalmazó weboldalán találhat.

3. Vásárlás

Az oldalunk nem forgalmaz termékeket, így a rajtunk keresztül megtalált termékek megvásárlása után történő reklamáció, visszatérítési igény, vagy szállítási hibákkal kapcsolatban a termék forgalmazójával veheti fel a kapcsolatot, az oldal tulajdonosa nem felel ezen hibákért.

4. Árak

A weboldalunkon listázott termékek árai pontatlanok lehetnek a gyakori árváltozások vagy egyéb hibák miatt. Ezen árak pontatlanságáért a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.

5. Termékek manuális frissítése

Ha a termékek az Ön cége vagy weboldala tulajdonában állnak, lehetőség van a termékek árainak, leírásának és egyéb adatainak manuális frissítésére. Bővebb információkért vegye fel velünk a kapcsolatot

6. Az ÁSZF elfogadása

Ezen oldal használatával Ön elfogadja a fentiekben megfogalmazott Általános Szerződési Feltételeket és a továbbiakban kijelenti, hogy mindezek tudatában használja weboldalunkat.