Olcsókereső » Rólunk

RólunkTevékenységünk

Weboldalunk tevékenysége keresőszolgáltatást nyújtani Magyarország legjobb, legminőségibb és legolcsóbb termékei között. Célunk a lehető legjobb találatok biztosítása, a legpontosabb termékszűrő és helyazonosító technológiák alkalmazásával.

Az árak megfelelő bekategorizálásával lehetővé vált a legolcsóbb árak megfelelő szűrése, a minőségi felhasználói élményért.

Weboldalunk funkciói

A legfontosabb kiemelendő funkciója oldalunknak a termékek helyi beazonosítása, amit még egy oldal sem vezetett be. Ezzel a funkcióval nemcsak az apróhirdetések eladási helyét, de a webáruházak termékeinek elhelyezkedését is megtudhatjuk, ami igen nagy segítséget jelenthet a terméket kereső fehlasználóknak, ha a lakhelyéhez közeli termékeket keres és nem akar rendelésre vásárolni.

Emelett a funkció mellett Magyarország majdnem összes terméke között kereshetünk és kiválaszthatjuk, hogy milyen gyártója, árkategóriája, állapota (használt vagy új) legyen, valamint beállíthatjuk a házhozszállítás lehetőségét is, ami szinten egy egészen egyedi funkciója oldalunknak.